köper säljer villa lägenhet azurblå kusten LogiAzur kontaktgruppen

LogiAzur Group baserad Azur i Nice föddes i alliansen erfarenhet som en självständig och fastigheter erfarenhet i den största fastighetsgruppen i Frankrike och internationellt Century 21.
Vårt mål är att skapa de bästa förutsättningarna för att möjliggöra för våra kunder att förverkliga sina fastighetstransaktion, eller lång sikt, säsongsbetonade hyror och kommersiell under de bästa förhållanden, och öppet.
Vi erbjuder lägenheter till salu och att hyra av 2 rum för förstagångsköpare, 3 rum för par med ett barn och fyra delar, och mer för familjer.
Vår räckvidd är Rivieran, den franska Rivieran, Provence avdelningen, Alperna, Franska rivieran (PACA). 04 för Alperna i Haute Provence, 05 för höga Alperna, 06 för Alperna 13 till mynningen av Rhone, 83 för Var och Vaucluse för 84.
Vi lägger all vår kunskap, vår kompetens och professionalism till er tjänst för dina projekt av inköp och försäljning i södra Frankrike både vid havet om du letar efter fastigheter med utsikt över havet eller i tillbaka land om du vill köpa mark för att bygga vi kan hjälpa dig att landa prospektering och i valet av de bästa lokala partner arkitekten för utarbetandet av planer och tillåta arkivering till tillverkaren.
Vi erbjuder också en service till investerare antingen i nya eller gamla till det andra hem eller för att hyra i LMP eller leaseback och för studentlägenhet.
Vi erbjuder också våra fastighetstjänster för kunder som vill köpa en lyxig fastighet eller en charmig bostad, en gård eller ett slott, alla våra agenter kommer att behandla din begäran förvärv i yttersta diskretion och på kortast möjliga tid.
Vi kan också hjälpa dig att finansiera din framtida förvärv eftersom vi kan presentera ditt fall till banker och mäklarpartners och så att du kan jämföra lån erbjuder olika banker och finansiella institutioner.
Logiazur Group presenterar ett brett utbud av fastigheter till salu på den Franska Rivieran på trevlig centrum i hjärtat av den gyllene triangeln för älskare av innerstaden med dessa vackra butiker och trädgårdar i grön korridor för havsutsikt älskare vi kommer att erbjuda strandnära lägenhet på Promenade des Anglais eller på kajen i USA till försäljning, uthyrning, semester hyra eller livet samt goodwill, arrende eller väggar Business.
Vi erbjuder även varor i musikernas distrikt, eller nära marknaden mot befrielsen av Nice norr och i grannskapet blommor eller apelsin helgon Philippe, Boulevard Gambetta eller François Grosso Trevligt.
För dem som vill komma bort från den norra sidan av downtown, vi har varor på Cessole Boulevard, Gairaut Nice och norra höjder.
Trevlig västerut på sidan finns vackra residens med pool terrass och havsutsikt och garage till salu nära till all handel, tillgång till motorvägen eller järnvägsstationen i Saint Augustine.
Vi erbjuder även i de mest trevliga stadsdelar Hype Mount Boron med vacker havsutsikt villor mot Villefranche sur mer, Beaulieu, Eze sur mer, Cap d'Ail Monaco och hakan för älskare av grönska och panoramautsikt havet.
Den cimiez distrikt erbjuder också en betydande urval av vackra fastigheter samt lyxlägenheter.
Kära kunder anförtror köpare eller säljare Logiazur Group forskning eller försäljning eller uthyrning av din studio, 2 rum, 3 rum, 4 rum, 5 rum, 6 rum, villa, land eller företag på den franska Rivieran.

Location on map

Contact form

Immobilier Nice

LogiAzur Group
French Riviera Real Estate
Agence Immobilière Nice
35 rue pastorelli 06000 Nice
France Côte d'azur

Copyright ©2019
Lundi au samedi : 10h à 19h
+33(0)6 73 12 25 99
43.7002585 N 7.270584900000017 W
info@logiazur.com
Back to top
LogiAzur noté 10/10 selon 19 avis Facebook